Suç ne bilet fiyatı, ne de TRT'de

11/12/2011
11
ARA
2011

Sezon başından bu yana taraftarın maça gelmeyişinden şikayetçi Boluspor camiası bu sebeplerin başında hemen hemen her maçı canlı veren yayıncı kuruluş TRT'yi göstermesine karşın bu kez yine beklenen ilgi olmadı. 

 

 

 

Seyirciyi stadyuma çekebilmek için bilet fiyatlarında da yarı yarıya indirime gidilmesine ve maçın naklen verilmemesine rağmen Karşıyaka maçında tribünlerde herhangi bir hareketlilik yaşanmadı.  . Bu sezon 100. yılını kutlayacak olan ve ligin 14. sırasında bulunan Karşıyaka taraftarı bile yüzlerce kilometre yolu gelerek takımlarını desteklerken, önceki maçlara oranla hem maçın naklen yayınlanmaması hemde biletlerdeki indirim yine tribünlere ilgiyi çekmedi.

 

 

Gruplar daha hareketliydi 

 

Ligde 5 sezondur Boluspor ile karşılaşan Karşıyaka maçlarında yine en hareketli kesim taraftar gruplarımızdı. Bu maç için özel olarak hazırlanan Yarenler ve 1965 Boluspor Taraftarlar Derneği ile Cadde 14 maç boyunca karşılıklı tezahuratları ile sürekli ekibmize destek olurlarken, önceki maçlara oranla daha hareketli göründüler.   Zaman zaman diğer tribünleride harekete geçirmeye çalışan taraftar gruplarımız maç sonunda haklı galibyetin sevincini yaşadılar.

 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.