SUAT BAŞKANIN HAKLI GURURU

06/11/2022
06
KAS
2022

Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Adem Asil'in Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda halka aletinde altın madalya elde etmesine ilişkin, "Herkesi gururlandırdığımız ve mutlu ettiğimiz için çok memnunum" dedi.

Çelen, madalya seremonisi sonrası yaptığı açıklamada, Türk cimnastiğinde dünya şampiyonasındaki ikinci altın madalyanın halka aletinde Adem Asil'den geldiğini ifade etti.

İki altın madalyanın halka aletinden ama iki farklı sporcudan geldiğini dile getiren Çelen, şu ifadeleri kullandı:

"Dünya şampiyonasında ilk altın madalyamız halka aletinde İbrahim Çolak'tan gelmişti. İkinci madalyamız yine halka aletinde Adem Asil'den geldi. Kabulünde cimnastikçilerimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a altın madalya sözü vermişti. Bu sözü tuttuğumuz için mutluyuz, destekleri için Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Bir kez daha milletimizin yüzünü güldürdüğümüz için gururluyuz. Ayrıca başta Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu olmak üzere hocalarımıza, teknik ekibimize, tüm cimnastik camiasına bir kez daha teşekkür ediyorum. Bunlar desteksiz olacak işler değil. Herkesi gururlandırdığımız ve mutlu ettiğimiz için çok memnunum. İşimiz daha bitmedi yarın Ferhat Arıcan ile paralel bar finalimiz var. Oradan da madalya beklentimiz var."

Artistik Cimnastik Erkek Milli Takımı'nın, takım finallerinde 11. olduğunu anımsatan Çelen, "Bu başarı bizim takım olarak olimpiyatlara gidebileceğimizin sinyallerini verdi. Bu başarı da tarihimizde ilktir." değerlendirmesini yaptı.

TRTSPOR

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.