SUAT BAŞKANDAN SEÇİM SONRASI YAMANER'E ZİYARET

18/10/2021
18
EKİ
2021

Olağan kongre sonrası tek liste ile gidilen seçimde yeniden Türkiye Cimnastik Federasyonu başkanlığına seçilen ilimizin gururu Suat Çelen memleketi Bolu'da hayırsever iş insanı Fatih Yamaner'e bir ziyaret gerçekleştirdi.

Göreve geldiği günden bu yana hem ülkemizde, hem Avrupa'da, hem de Dünya'da Türk Cimnastiğinin adını duyuran, sporcularının kazandığı başarılarla dikkat çeken Türkiye Cimnastik Federasyonu başkanı Suat Çelen geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonrası tek liste ile tüm oyları alarak yeniden Türkiye Cimnastik Federasyonu başkanı seçilmişti. 

Başkan Suat Çelen ilimizde bir çok sosyal sorumluluk projesinde imzası olan sporculara ve spor takımlarına verdiği destekle bilinen Fatih Yamaner'i ( FAY YAMANER A.Ş.) ziyaret etti. Yamaner ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada  "Türkiye Cimnastik Federasyonu 5. Genel Kurulunda delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden federasyon başkanı seçilen kıymetli dostum Suat Çelen'in başarılarının artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum" dedi. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.