SUAT BAŞKAN "HEDEF 2024 PARİS" DEDİ

04/08/2021
04
AĞU
2021

Tokyo 2020'yi 7 final ve Cimnastik tarihimizdeki Bronz madalya ile tamamlayan Cimnastik milli takımımızda başkan Suat Çelen yeni hedeflerinin Paris 2024 olarak belirledi.

Başkan Çelen olimpiyatlar sonrası yaptığı açıklamada "8 yıl önce yönetim kurulundaki arkadaşlarımla göreve geldiğimizde bir hayal kurmuştuk. Sporun zirvesinde, olimpiyatta bir madalya neden olmasın dedik. İnandık plan ve program ile hareket ettik, çok çalıştık. Ferhat Arıcan cimnastik tarihimizde bir ilki daha başardı. Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, kulüplerimize, spor ve cimnastik ailemize başarımıza sevinen tebrik eden herkese çok teşekkür ediyorum. Bu başarıda herkesin emeği var.Ferhat Arıcan’ı, ailesini ve antrenörlerini ve teknik ekibimizi yürekten kutluyorum. Çok büyük bir işe imza attılar" dedi.

Olimpiyatlarda final yapmak çok büyük bir başarı diyen başkan Çelen "Yedi final ve bir bronz madalya ile dönüyoruz. Yaşadığımız yangın felaketinde milletimizin yüzünü biraz olsun güldürebildiysek ne mutlu. Sporcularımın gösterdikleri performansla gurur duyuyorum" dedi. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.