SUAT BAŞKAN HAKLI OLARAK EVİNDE DE YILIN YÖNETİCİSİ..

08/10/2021
08
EKİ
2021

Göreve başladığı günden bu yana Türk Jimnastiğin ödüle ve başarıya doymadığı Türkiye Cimnastik Federasyonunda başkan Suat Çelen evinde de yılın spor yönetici seçildi.

Hem spor hayatında, hem öğretmenlik hayatında hem de spor yöneticiliği hayatında başarıları ile ilimizin gururu olan  Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen ilimizde düzenlenen Bolu Amatör Spor Haftasında  yılın spor yöneticisi seçildi. Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önderliğinde bu yıl daha da renkli ve oldukça hareketli geçen Amatör Spor Haftası ödül töreninde  yılın spor yöneticisi seçilen başkan Suat Çelen tüm Bolu Spor Kamuyonuna teşekkür etti.

Başkan Suat Çelen yaptığı açıklamada "Amatör Spor Haftası’nda beni Yılın Yöneticisi Ödülü’ne layık gören Bolu Gençlik ve Spor ailesine, İl Müdürümüz Şerafettin Çilkara’ya ve Bolu spor kamuoyuna teşekkür ederim. Aynı törende Türkiye Şampiyonalarında dereceye giren sporcularımıza verilen ödüller bizleri çok mutlu etti" dedi. 

"GEÇEN YIL ÜLKE DÜZEYİNDE EN PRESTİJLİ ÖDÜLÜ DE ALMIŞTI"

Suat başkan geçtiğimiz yıl oldukça prestijli olan Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin her yıl oylarıyla belirlendiği Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri’nde yılın spor yöneticisi seçilmişti.    

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.