STADYUMA DEV EKRAN KURALIM, İKİ COŞKUYU BİRLİKTE YAŞAYALIM!

13/05/2024
13
MAY
2024

Bolu perşembe günü iki futbol heyecanını birlikte yaşayacak. Boluspor Bodrumspor ile deplasmanda 17.00'de Bodrum'da, Bolu'da ki maçta ise Aladağspor Geredespor ile 19.00'da Baraj maçında Atatürk stadyumunda karşılaşacak.

Şimdi gelelim asıl konuya.. Bodrumspor maçı için bir grup Boluspor taraftarı Bodrum'da olacak. Kalanı Bolu'da televizyonda kırmızı beyaz sevdası için takımını destekleyecek. Bodrumspor, Boluspor maçı 17.00'de başlayacak. Bu maçın bitimi normal sürede olursa sıkıntı yok.  Hemen ardından 19.00'da Baraj maçında GLS Grup Aladağspor Geredespor maçı oynananacak. İki takımında ciddi taraftarı var. Ayrıca ciddi sayıda amatör futbol sever bu maçta olacak. Şimdi diyorum ki, Baraj Maçı 20.00'ye alınsa, stadyuma dev ekran kurulsa ki bunu Tanju Özcan başkan yapar.. Bodrumspor Boluspor maçını GLS Grup Aladağspor, Geredespor taraftarları dev ekrandan izlese.. Hatta buna Bolu'da çok sayıda sporseverde katılır. Bu heyecanı bu coşkuyu birlikte stadyumda yaşasak. Ardından Baraj maçı başlasa. İlimizdeki futbol heyecanı bir günde zirve yapsa.. Nasıl Olur? 

Nasip olurda, Boluspor turu geçerse, play-of ikinci maçında pazartesi için bu coşkuya bu heyecana  antrenman yapmış oluruz. Bilmem anlatabildim mi?

2 yorum yapılmış

  • yuksel 13 Mayıs 2024 • 19:27

    cok ters zamana gelmiş..niye 2 side çakışmış...

  • Alp 13 Mayıs 2024 • 23:55

    Boludaki maçı neden Bolusporun saatine veriyorsunuz. Kafa yok

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.