STADYUM KONUSU ARTIK BOLU'NUN GÜNDEMİNE GELMELİ

29/09/2016
29
EYL
2016

Türkiye'nin bir çok ilinde yapılan ve halen yapımı devam eden stadyumlar sporseverlerin kullanımına sunulurken Bolu bu konuda henüz somut bir adım atamadı. Dönem dönem Bolu belediye başkanı Alaaddin Yılmaz'ın Berk köyünde yapılacağı söylenen stadyum ile ilgili Boluspor camiası müjdeyi siyasilerden dört bir gözle bekliyor. 

Sezon başında başkan Necip Çarıkcı'nın Boluspor'un yeni stadyuma ihtiyacı olduğunu, süper lige çıkılması halinde Boluspor'un iç saha maçlarını başka illerde oynaması gerektiğini söylemesine rağmen Çarıkcı'ya henüz siyasilerden olumlu yada olumsuz bir cevap gelmedi. İlimizin tanıtımında bir numaralı olgu durumunda olan Boluspor'un taraftarının da sosyal paylaşım sitelerinden  "Boluspor yeni stadyumunu istiyor" oluşumuna da ilimiz büyüklerinin sessiz kalması camiayı karamsarlığa itiyor.

EKONOMİK GİRDİLER O ZAMAN BAŞKA İLLERE

1. ligden süper lige çıkmak için mücadele eden Boluspor'un üst lige çıkması halinde Bolu yerine başka illerde oynayacağımız iç saha maçlarındaki tanıtım ve ekonomik girdinin de Bolu'ya bir faydası olmayacak gibi görünüyor.

EN AZ 3 YIL 

Ülkemizde yapımına başlanan stadyumların ortalama inşaat sürelerinin 3 yıla dayandığı, bu anlamda yeni stadyum için vurulacak kazmanın ne kadar gecikirse Boluspor camiasını en az 3 yıl daha beklemeye iteceği vurgulanıyor. 

UEFA VE FİFA TURNUVALARI İÇİN BOLU ŞART

Avrupa Şampiyonası ve Dünya şampiyonası için ülkemiz zaman zaman bu organizasyonlara sahip olurken, iki mega kentin arasında bulunan Bolu'nun konumunun da gerekli mercilere iletilmesinin stadyum konusunda Bolu'yu öne taşıması bekleniyor.  

FUAT ÇAPA “ŞUAN Kİ STADYUM YETERSİZ”

 “Bolu şehir olarak bizi benimsedi diyebilirim. Bunu sokakta gezerken de çok iyi bir şekilde görebiliyoruz. O samimiyeti çok iyi bir şekilde hissediyoruz. Ondan dolayı da mutluyuz. Taraftarlarımızın Mersin İdman Yurdu mağlubiyetinden sonra takımı tribüne çağırıp alkışlaması takımın ne kadar benimsendiğini ifade ediyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. Şuan ki stadyum’da yetersiz. Bolu’ya yakışmayan bir stadyum. Baktığımız zaman yeni oteller yapılıyor, yeni tesisler yapılıyor. Bolu tamamen değişik bir turizm alanına dönüşmeye başladı. Burada o eksik olan kısmın tamamlanması lazım. Herkesin belirli bir şekilde bunu gündeme getirmesi lazım. Çünkü bu stadyum Bolu’nun stadyumu olacak. “

  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.