SPORUN MERKEZİ ADAYLARDAN SÖZÜ ALDI

14/01/2019
14
OCA
2019

Ülkemizde yapılacak olan 31 Mart yerel seçimler öncesi siyasi arena Bolu'da da ısınırken Merkez TV'de yayınlanan Sporun Merkezi iki önemli isim Bolu Belediye Başkan adayları Tanju Özcan ve Fatih Metin'i liglere verilen arada ağırlayarak yeni stadyum sözlerini aldı. Editörümüz Vedat Özkan'ın hazırlayıp sunduğu programa yorumcular İlhan Özdemir ve Soner Çavuşoğlu'da katıldı.  

Geçtiğimiz hafta Tanju Özcan'ın konuk olduğu programa bu hafta AK Parti Bolu Belediye başkanı Fatih Metin konuk oldu. Metin Şubat ayı başında Boluspor ve spor ile ilgili sürpriz projelerle geleceğini stadyum konusunda şimdiden çalışmalara başladıklarını, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile görüşmeleri sıklaştırdıklarını söyledi. 

Seçim sonrası kazanmaları halinde Nisan ayında Bolu'da mini bir referandum yaparak önce stadın yeni yerini kamuoyuna sorarak tespit edeceklerini, gerekli alt yapıyı hazırladıktan sonra yeni stadyumun Bolu'ya kazandırılacağını belirtti. 2021 yılında yeni stadyumda Boluspor'un maçlarının oynayabileceğini belirten Metin "Spor Kenti Bolu" için amatör branşlara büyük önem verileceğini, halkı spor yapmaya yönlendirmek için önemli projeler hazırladıklarını belirtti.

İŞTE MERKEZ TV'DE YAYINLANAN O PROGRAM; 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.