SPORDA YILIN EN BAŞARILI İSİMLERİ (2)

03/01/2022
03
OCA
2022

2021 yılını geride bırakırken sizler için Bolu'da spor adına yılın önemli isimlerini ve takımlarını aktarmaya devam ediyoruz.

SEDA İREM ADIM ADIM HEDEFE..

2021 yılında Bolu'da yılın sporcuları olarak Bolu Belediyespor Kadın Hentbol takımının kalecisi Seda İrem Güleç giydiği milli takım forması ile başarılı bir yılı geride bıraktı. Seda İrem hem Bolu Belediyespor'un hem de milli takımımızın kalesini başarı ile koruyarak artan performansı ile de dikkat çekmeye devam ediyor.    

ÖMER AŞIK GENÇ SPORCULARIN İDOLÜ

Yine milli forma ile ilimizi ve ülkemizi ulusal yarışmalarda temsil eden Paralimpik okçumuz Ömer Aşık her yıl olduğu gibi yılın en başarılı sporcuları arasında yer aldı. Bir çok ulusal ve uluslararası turnuvalarda hedefini 12'den vuran milli sporcumuz Ömer Aşık genç sporcuların da en önemli idolü konumunda.  

ÖZLEM DÜNYA KUPASINI BOLU BELEDİYESPOR FORMASI İLE KALDIRDI

Misli.com Sultanlar Ligi ile Bolu'ya renk katan Bolu Belediyespor'un başarılı liberosu Özlem Güven hem takımınd ayaptıüı çıkış hem de İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımı ile Dünya Şampiyonası finalinde İtalya’yı 3-2 yenerek yılın en başarılı sporcuları arasında yer aldı. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.