Spor14.com farkı

14/12/2011
14
ARA
2011

Geçtiğimiz hafta takım kaptanımız Atacan Öztürk'ün Karşıyaka maçı ile Boluspor forması altında 100'üncü maçına çıkıp dalya yapacak haberimiz sonrası tecrübeli kaptana önce taraftarlarımız maç öncesi çiçek vererek bu anlamlı maçını kutlarken, Boluspor kulübüde haberimizin ardından tecrübeli file bekçisine plaket takdim etti. İdman öncesi yapılan törene çok sayıda yönetici ve basın mensuplarıda katılırken, daha sonra Atacan'a üzerinde "100" yazılı pasta kestirildi.  

 

 

 

Geçtiğimiz hafta içinde spor14.com'un özel haberi ile siz okuyucularmıza duyurduğumuz Atacan'ın Boluspor forması ile 100'üncü maçına çıkacak haberi sonrası tecrübeli oyuncuya Karşıyaka maçı öncesi 1965 Boluspor Taraftarlar Derneği tarafından çiçek verilerek bu anlamlı maçı ilk olarak statta kutlandı. Boluspor'da 5. sezonunu geçiren bu oyuncu için Boluspor kulübüde bugün hazırladığı plaket Atacan'a başkan Necip Çarıkçı tarafından verildi. Başkan Çarıkcı tecrübeli file bekçisini kutlarken, daha sonra üzerinde "100" yazılı pasta alkışlarla kestirildi. 

 

 

Spor14.com olarak Atacan'ı tekrar kutluyor, onun için hazırladığımız ve foto-muhabirimiz Ergin Arar'ın objektifine yansıyan çok özel kareleri siz okuyucularımızın beğenisine sunuyoruz.  

 

 

 

 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.