SPOR14 VE MANSET14'ÜN ELİNDEN BU GELİYOR

10/06/2023
10
HAZ
2023

Fazla vaktinizi almayacağız. Malum ateşin içinde kalan Boluspor'a bir grup iş insanı vefakar Bolulular başkan Savaş Abak ile birlikte yönetim kurulu üyeleri sahip çıktı. Gelelim detaya...

Malum kongreye bile gelemediler. Niye bizden bişey istemesinler diye. Hatırlarsanız eskiden kongrelere A'dan Z'ye kelli-felli en tepeden en aşağıya kadar hepsi gelir, hem kongrede hem de maçlarda protokolde yerlerini alırlardı. Şimdi neden yoklar, “BOLUSPOR YANIYOR, BOLUSPOR BATIYOR” Ha bu keyfi bir iş değil, mecburdunuz gelecektiniz. Yok yazıldınız, sınıfta kaldınız. Bunları unutmayacağız! UNUTTURMAYACAĞIZ! Neyse notlarımızı aldık.  Bir ay sonra bunları daha daha rahat konuşacağız. 30 gün sabredin.. 

Gelelim konuya.. Boluspor'a tarihihin en kötü döneminde başkan Savaş Abak ve 32 vefakar yönetici arkadaşı sahip çıktı. Geçen yılda ceplerinden para verdiler, emek verdiler mesai harcadılar, bu yılda bu sezonda yapacaklar. Onları yalnız bırakırmıyız ASLA!

Boluspor'a sorgusuz, sualsiz babamızın oğluda karşımızda olsa bizde sahip çıkacağız. Bu zor günde Boluspor'a sahip çıkan başta savaş Abak olmak üzere bu yönetim kurulu üyelerinin iş alanlarının, firmalarının tüm reklamlarını sezon boyunca Manset14.com'da ve Spor14.com'da ücretsiz yayınlayacağız. Boluspor'a bu kötü günlerde sahip çıkan yöneticilerin isimleri isimlerini tarihe yazdıracağız. Onların işyerlerinin kampanyalarını, sattıkları ve ürettikleri ürünlerini Bolu kamuoyuna sunacağız. Elimizden geldiğince biz de yönetimin yanında olacağız. 

BOLUSPOR İÇİN ELİNİ DEĞİL, BAŞINI TAŞIN ALTINA SOKAN BU YÖNETİM KURULUNU ASLA YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ…     

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.