SPOR TOTO 1. LİGDE KRALLIK YARIŞI

29/12/2021
29
ARA
2021

Spor Toto 1. Lig’in oyuncularından Umut Bulut, Dino Ndvolu, Emeka Friday Eze, Eren Derdiyok ve İbrahim Yılmaz gol kralı olabilmek için müthiş bir rekabet içinde. Boluspor'dan Kabongo Kasongo ise 8 golle zirveyi takip ediyor.

Türk futbolunda Süper Ligi’n hemen ardından gelen Spor Toto 1. Lig’in Gol Krallığı sıralamasında kıyasıya bir rekabet söz konusu. Gol Krallığı listesinde 1. sırada 10 gol ile Eyüpspor oyuncusu Umut Bulut yer alırken onun hemen arkasında yer alan dört oyuncu da 9 gol ile birinciliğe çok yakın.

Bulut birinciliği kaptırmamaya kararlı

18 Haziran 2021 tarihinde yıllık 900 bin lira karşılığında Spor Toto 1. Lig ekiplerinde Eyüpspor ile 1+1 yıllık anlaşma imzalayan Umut Bulut gol krallığını kaptırmamaya kararlı. Takımı için çıktığı 17 maçta 10 gol atan ve 3 asist ile takımına katkı sağlayan eski Galatasaray oyuncusu, Gol Krallığı listesinde ilk sırada yer alıyor.

Gol krallığında 4 futbolcu ikinciliği paylaşıyor

Birincilik için yarışan ve listede Umut Bulut’un ardında yer alan 4 oyuncu da 9 gol ile birinciliğe göz kırpıyor. Listede ikinci sırada olan oyuncular ise şu şekilde: Kocaelispor forveti Güney Afrikalı Dino Ndlovu, Ankara Keçiörengücü forveti Nijeryalı Emeka Friday Eze, MKE Ankaragücü’nün Türk kökenli İsveçli forveti Eren Derdiyok ve İstanbulspor forveti İbrahim Yılmaz.

Ajansspor

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.