SPONSOR ARAYIŞLARI GEBZE'DE DEVAM ETTİ

17/08/2023
17
AĞU
2023

Boluspor Kulüp Başkanı başarılı iş insanı Yaksan Madencilik'in sahibi Savaş Abak Gebze'de DDC Grup'u ziyaret etti.

Başarılısı iş insanı Savaş Abak, Gebze,  İstanbul,  İzmit ve Bursa’da farklı sektörlerde faaliyet gösteren ve her geçen gün başarılı işlere imza atan DDC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk’le bir araya geldi.

BU BİRLİKTELİK SPORDA DA DEVAM EDECEK

DDC grup yönetim kurulu Başkanı Muhammet Öztürk, Kardeşi Mahmut Öztürk’le de uzun yıllara dayanan dostluğu bulunan Savaş Abak ve beraberindekilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. DDC Grup Yönetim Kurulu üyesi Alp BİRKAN ve Finans Müdürü Mustafa Kemal YILMAZ da hazır bulunduğu görüşmede DDC Grup ve Yaksan Madenciliğin aynı zamanda ticari ilişkilerinin de bulunduğu ve bu birlikteliğin sporda da devam edeceği ifade edildi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Savaş ABAK görüşmenin olumlu geçtiğini ve DDC Grup ve Muhammet Öztürk’e Spora ve sporcuya verdiği destekten ötürü teşekkür etti.
İş insanı ve DDC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk’te Savaş ABAK böyle zorlu bir süreçte sporcuların gelecekleri için ve Zaman zaman hem  spor kulüplerimize ve sporcularımıza bu tür destekler vermeye devam edeceğiz önemli olan spor kulüplerimizin yaşaması gerekir.
Başarılı iş insanı ve Bolu Spor kulüp başkanı ve Yaksan Madenciliğin sahibi Savaş Abak’ta ziyaretten memnuniyet duyduğunu ve bu konuda kulübe destek olan herkese teşekkür ediyorum dedi.

Demokrat Kocaeli

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.