SORU ŞU. KİM BİLET VERDİ, KİM İÇERİ ALDI?

05/03/2018
05
MAR
2018

Boluspor Ankaragücü maçı öncesi kırmızı beyazlı yönetim rakip takıma 432 kontenjan verirken, konuk ekibin taraftarlarından bilet alamayanlar resmen maçı nasıl stadyumda izlerim düşüncesi ile Bolu'ya akın etmişti. Kimileri kapalıya girmeyi başarırken bazı Ankaragücü taraftarları da eski skorbordun altına çıkarak maçı izlemeye çalıştılar.  

Zorlu maçta takımını desteklemek isteyen Ankaragücü taraftarı sadece misafir tribünde değil stadın çeşitli bölümlerine girmeyi başardı. . Maç içinde zaman zaman hem maratonla misafir takım tribünü arasında, hem de kapalıda bulunan Ankaragücülü taraftarlarla Boluspor taraftarı arasında gerginlikler yaşanmıştı. Girmemeleri ve olmamaları gereken yerlere nasıl girdikleri anlaşılamayan Ankaragücü taraftarları, verilen kontenjanın çok çok üstünde Bolu'ya gelerek bilet içeri giremeyenlerden bir bölümü stadyumdaki eski skorbordun altından bile maçı izlemeye çalıştılar. Güvenlik güçleri o anlarda ise o taraftar grubuna müdahale etmeye çalıştı. 

Şimdi Bolu'da stada belirlenen kapasiteden fazla diğer tribünlere nasıl girdiler? nasıl bilet buldular? kim izin verdi? sorularına cevap arıyor.   

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.