SONUMUZ HİÇ Mİ HİÇ İYİ DEĞİL! (0-2)

24/04/2022
24
NİS
2022

Spor Toto 1. ligin 34. haftasında Boluspor sahasında süper lig adayı Ümraniyespor ile karşılaştı. Kırmızı beyazlılar maçın başında kaleisnde gördüğü goller ile sahadan 2-0 mağlubiyetle ayrıldı.

Ligde geçtiğimiz hafta deplasmanda kazandığı Eyüpspor maçı ile umutlanan kırmızı beyazlılar sahaya Selmani, Abdurrahim, Fethi, Tugay, Bregu, Gökhan, Roshi, Zahit, Emin, Abdurrahman, Balaj onbiri ile çıktı. Kulübede ise Rybka, Bartu, Diarrassouba, Eray, Hakan, Arda Şengül, Kasongo, Erdem, Bülent, Berk yer aldı. 

Maça iyi başlayan Ümraniyespor ilk iki pozisyonunda iki gol bularak maça adeta 2-0 önde başladı. Konuk ekipte Antonio Mrsic 2. ve 5. dakikada penaltıdan Boluspor filelerini 2 kez havalandırarak takımını 2-0 öne geçirdi. 

Maçın kalan bölümlerinde Boluspor'un çabası gol getirmezken ekibimizde oyuna sonradan giren Kabongo Kasongo 81. dakikada 1 penaltıdan yararlanamadı.  

Bu sonuçla Boluspor 38 puanda kalırken, ligde kalma adına önemli puanlardan oldu. Ümraniyespor ise şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.