Son yolculuğu şanlı bayrağımızla oldu

06/02/2014
06
ŞUB
2014

1965 yılında kurulan Boluspor’un ilk kurucuları arasında yer alan Hacı Reşat Kırmusaoğlu 94 yaşında Hak’kın rahmetine kavuştu. Bolulu ve Bolusporlu olmaktan her zaman iftihar ettim diyen Reşat Kırmusaoğlu, son yolculuğuna tabutu üzerine konulan Boluspor bayrağıyla birlikte uğurlandı.

Yakalandığı amansız hastalık nedeniyle sağlığı bozulana kadar Boluspor kongrelerinin tamamına katılan ve her kongrede söz alarak görüşlerini açıklıkla ifade eden Reşat Kırmusaoğlu 94 yaşında hayatını kaybetti. Reşat Kırmusaoğlu, son cümlelerinde bile Boluspor’u dilinden düşürmedi. Babasını kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan CHP İl Saymanı olan Hakan Kırmusaoğlu, “Babam o kadar Boluspor düşkünüydü ki anlatmakla ifade edilmez. Yoğun bakımdan çıktıktan hemen sonra çocuklarını bile sormadan hemen Boluspor’u sordu ve ‘Çocuklar ne olacak bu Boluspor’un hali. Bu durumdan kurtulması için herkesin birlik olması gerekir. Boluspor, hak ettiği birinci ligde olması gerekir’ diye bana söylemde bulundu. Babam işte bu kadar çok seviyordu Boluspor’u. Çocuklarından bile ayırmazdı Boluspor’u” diyerek babasının ardından gözyaşı döktü.

Bolu’nun ilk nakliyecileri arasında yer alan ve 94 yaşında hakkın rahmetine kavuşan Kırmusaoğlu için Siteler Camii’nde kılınan cenaze namazına, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, CHP Bolu Belediye Başkan adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, Boluspor eski Başkanları Yener Bandakçıoğlu, Süha Alparslan, Mehmet İnceayan, Necip Çarıkçı, Bolusporlu eski futbolcular, BTSO eski Başkanı Emin Semercioğlu ile Kırmusaoğlu’nun ailesi ve çok sayıda sevenleri katıldı. 

Kırmusaoğlu’nun cenazesi Boluspor Bayrağına sarılı tabutu ile birlikte omuzlarda taşınarak cenaze aracına bindirildikten sonra Kuzören Emirler Köyü Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Haber: Bolunun Sesi
Foto: Kasım Şahin

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.