Son sözü ‘Orhan’ söyledi

11/01/2012
11
OCA
2012

Sezonun ilk yarısında sakatlıklardan dolayı fazla forma şansı bulamayan Orhan Ak, Ziraat Türkiye Kupası’nda Gençlerbirliği ile oynanan karşılaşmada, sahadaki mücadelesini 2 golle süsleyerek Boluspor’un bir üst tura çıkmasında önemli rol oynadı.


Boluspor’a, sezon başında transfer döneminin son dakikalarında gelen Orhan Ak, ilk yarıdaki şanssız sakatlıklar yüzünden fazla forma şansı bulamazken, Ziraat Türkiye Kupası’nda Gençlerbirliği ile oynanan karşılaşmada oynadığı futbolla göz doldurdu.

Attığı iki golle "BİTMEDİM" dedi.

Karşılaşmaya ilk on birde başlayan tecrübeli futbolcu, maçın 47. dakikasında kullanılan köşe vuruşunda Gençlerbirliği kalecisi Ramazan’dan seken topu filelere göndererek kırmızı beyazlıları 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Karşılaşmanın normal süresinin 1-1 eşitlikle bitmesi ve uzatma dakikalarında da karşılıklı bulunan gollerin ardından herkes maçın artık penaltılara gideceğini düşünürken karşılaşmada son sözü yine Orhan Ak söyledi. Bitime dakikalar kala ceza sahası dışından Emre Toraman’ın kullandığı serbest vuruşta, ceza sahası içerisinde Orhan Ak şık bir kafa vuruşu ile kaleci Ramazan’ı bir kez daha mağlup ederek, kırmızı beyazlıların üst tura çıkmasını sağlayan golü attı.

Tur sevincini taraftarla kutladı

Savunmada da yerinde yaptığı müdahalelerle başarılı bir maç çıkartan tecrübeli futbolcuyu, karşılaşmanın sonrasında taraftarlar yanlarına çağırarak sevgi gösterisinde bulundular.
 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.