Son noktayı Ferhat koydu

22/01/2012
22
OCA
2012

Boluspor’un Giresunspor’u 2-0 yendiği karşılaşmada maçın etkili isimlerinden olan Ferhat Kiraz, Giresunspor savunmasını birbirine kattı.

Boluspor’un golcü futbolcusu Ferhat Kiraz, Giresunspor savunması üzerine kabus gibi çöktü. Ayağına aldığı her topta rakiplerini kolayca geçen, yaptığı çapraz koşularla takım arkadaşlarına boş alan yaratan ve Giresunspor kalesinde etkili olan Ferhat,  karşılaşmanın 2. yarısında yakaladığı bir topta rakip savunmayı birbirine kattı.

Karşılaşmanın 67. Dakikasında ceza sahası içinde topla buluşan Ferhat’ı, Giresunspor’da Onur Nasuhoğulları ve Ali Zorlu karşılarken, Ferhat şık bir hareketle iki oyuncudan sıyrılırken, Onur ve Ali o pozisyonda birbirine girdi ve bir süre yerden kalkamadılar.

Bir diğer pozisyonda ise karşılaşmanın 71. dakikasında Veysel’in yaptığı ortaya Caner’in şutu kaleci Soner’den döndü. Caner önünde kalan topu bir daha filelere göndermek istedi, kaleci Soner bir daha çıkardı. Dönen top günün başarılı ismi Ferhat’ın önüne düştü ve başarılı futbolcu topu filelere göndererek kırmızı beyazlıları 2-0 öne geçiren golü kaydederken, bu gol sonrası da savunma oyuncuları bir süre yerden kalkamadılar.

En golcümüz Ferhat

Boluspor’un Bank Asya 1. Lig’de attığı 19 golün 5’in de imzası olan Ferhat Kiraz, Giresunspor karşılaşmasında kırmızı beyazlıları rahatlatan golü kaydetti. Lig’de en son 7. haftada Elazığspor ile kendi sahamızda oynadığımız karşılaşmada fileleri havalandıran Kiraz, 10 hafta aradan sonra ligdeki suskunluğuna son noktayı koydu.

 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.