SON DAKİKA...Ve o oyuncu Boluspor'da...

19/06/2013
19
HAZ
2013

Yeni sezon öncesi güçlü bir kadro kurmaya çalışan yönetim, uzun süredir görüştüğü Fatih Şen’le sonunda anlaştı. Tecrübeli futbolcu, Başkan Mehmet İnceayan’la görüştükten sonra teklifi kabul etti.


Yıllardır istediği hedefe ulaşamayan ve yeni sezona güçlü bir kadroyla girmeyi hedefleyen kırmızı beyazlı takımın yönetimi, transferde yeni bombayı patlattı. Gökhan Emreciksin ve Atacan Öztürk’ün ardından geçen yıl Samsunspor forması giyen başarılı ön libero Fatih Şen de kırmızı beyazlı teklife ‘evet’ dedi. Sabah saatlerinde Bolu’ya gelen ve akşam saatlerine kadar Termal Otel’de görülen tecrübeli oyuncu, akşam saat 16:00 sıralarında Boluspor’un Karaçayır’daki tesislerine geldi. Burada önce Başkan Mehmet İnceayan’la görüşen Fatih Şen, daha sonra transfer komitesiyle bir araya geldi. 
 

Futbolcu ile Boluspor transfer komitesi arasında olumlu geçen görüşme sonrası anlaşma sağlandı. Geçen yıl Karşıyaka ve Samsunspor’da toplam 31 maça çıkan Fatih, 3 kez de fileleri havalandırmıştı. Şen’in kaç yıllık imza atacağı ise netleşmedi. Şampiyon Gazetesi


Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.