SON DAKİKALARDA 2 PUANI KAÇIRDIK!

03/03/2023
03
MAR
2023

Spor Toto 1. Ligin 24. Haftasında Boluspor deplasmanda yeni hocası Muzaffer Bilazer yönetiminde çıktığı ilk maçta deplasmanda Göztepe ile 1-1 berabere kaldı.  61. Dakikada Bregu ile öne geçen ekibimiz 88. Dakikada kalesinde gördüğü golle İzmir’den 1 puanla döndü.   

  Ülkemizi yasa boğan deprem felaketi sonrası 1 ay aranın ardından başlayan ligde ekibimiz Göztepe karşısında sahaya Çağlar, Tugay, Eray, Kayamba, Safa, Bregu, Naby, Onur, Hakan, Bülent, Dino on biri ile çıktı. Kulübede ise İsmail, Balde, Kerem, Ensar, Burak, Abdurrahman, Berk, Melih, Tolunay, Posmac yer aldı.

İlk yarıda ev sahibi ekip topa daha çok sahip olsa da ekibimiz Boluspor Dino ve Bregu ile iki pozisyondan yararlanamadı. Göztepe ise bu devrede Atınç’ın tek şutu ile devreyi tamamladı ve ilk yarı golsüz sona erdi.

Boluspor ikinci yarının başında topla daha çok oynayan ekip olurken, kırmızı beyazlılar 52. Dakikada Bregu’nun net bir pozisyondan yararlanamadı. Bu pozisyondan 9 dakika sonra hızla kontra atağa çıkan kırmızız beyazlılarda Dino taşıdığı topu Bregu’ya kazandırdı ve tecrübeli oyuncu sağ ayağının içi ile ekibimizi 1-0 öne geçirdi.

Mücadelede ev sahibi ekip 88. Dakikada genç oyuncu Emirhan ile eşitli sağladı ve kırmızı beyazlılar 3 puana yakın olduğu maçtan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı. Maçın kalan bölümlerinde başka gol olayınca Boluspor haftayı 1 puanla kapattı. Bu sonuçla ekibimiz 35 puana yükselirken, Göztepe puanını 32 yaptı.

Kırmızı beyazlılar haftaya yine deplasmanda Tuzlaspor ile karşılaşacak.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.