SON DAKİKA.. TÜM LİGLER SÜRESİZ OLARAK ERTELENDİ

12/12/2023
12
ARA
2023

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: "Tüm ligleri süresiz olarak erteledik." TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Halil Umut Meler'e yapılan saldırının ardından açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından Halil Umut Meler'e yapılan saldırının ardından açıklamalarda bulundu. 

Büyükekşi, tüm liglerdeki tüm maçları süresiz olarak ertelendiğini açıkladı. 

Mehmet Büyükekşi: "Bugün bu alçak saldırı sadece Halil Umut Meler'e değil Türk futbolunun bütün paydaşlarına yapılmıştır. Bugüne kadar hakemleri hedef gösteren ve hakemleri kamu oyununa önüne atan herkes bu saldırının suç ortağıdır!"

Mehmet Büyükekşi: Yıllar önce olan olayları, bugün yaşanmış gibi gösteren herkes, bu çirkin olayın ortağıdır. Bu insanlık dışı saldırıların sorumluları en ağır şekilde cezalandırılacaktır. Aynı şekilde buna sebep olan kulüp de.

Mehmet Büyükekşi: Maçlar süresiz olarak ertelenmiştir. Artık hakemlerle ilgili denilen şeylere 'yeter' diyoruz. Onlara yumruk ve tekme atacak şekilde hiçbir şey yapamayız. Artık son verelim.

Mehmet Büyükekşi: "Sorumlu kulüp ve yöneticileri, en ağır şekilde cezalandırılacaktır."

 

3 yorum yapılmış

  • Alp 12 Aralık 2023 • 07:35

    Artık her şeyi çözersiniz. TFF başkanı futboldan anlamaz talimatla başkan olur

  • Mert 12 Aralık 2023 • 11:25

    Bir maçta olay çıkmasından dolayı diğer maçların ertelenmesi taraftara saygısızlıktır.ceza verilecekse olay çıksranlara ve o kulubün taraftarına verilmeli.diğer kulup ve taraftarın ne suçu var.bu vesileyle hakemlerin de taraflı yönettiği maçlardan dolayı onlarda sorgulanmalı ve bir düzenleme yapılmalı.

  • Alp 12 Aralık 2023 • 11:58

    Gazeteciler dövüldü serbest kaldılar. Ana muhalefet partisi genel başkanı yumruk yedi, linç edilmek istendi bir şey olmadı.trabzonda hakem dövüldü,hakemler odasında mahsur kaldı. Fenerbahçe otobüsü kurşunlandı. TFF binası kurşunlandı . Ne oldu

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.