SON DAKİKA.. KADRO DIŞI KARARI MI?

06/12/2022
06
ARA
2022

Boluspor'da Sakaryaspor maçı sonrası EKSTRA pirim iddiaları yavaş yavaş gün yüzüne çıkarken 5-1'Lik Altay mağlubiyeti sonrası bu iddialar gündeme bomba gibi düşmüştü. Boluspor yönetiminin de camianın da desteği ile radikal kararlar alması beklenirken Boluspor'un Gökhan Karadeniz'i kadro dışı bıraktığı iddia edildi.

Sosyal medyaya düşen haberlere göre Boluspor yönetiminin Gökhan Karadeniz'i kadro dışı bıraktığı belirtildi. Kulüpten konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, pirim iddiaları sonrası caminanın topyekün kulübün ve yönetimin arkasında durduğu, Boluspor yönetiminin ise daha sert tedbirler alabileceği öğrenildi. 

SIKI TEDBİRLERİN DEVAMI GELEBİLİR

Futbol ekonomisinin büyük sıkıntıolar çektiği bu günlerde pirimlerini maç başlarını ve maaşlarını günü gününe tıkır tıkır alan Boluspor'da bazı oyuncuların da dikkatinin çekileceği gerekirse kadro dışı kalacak oyuncu sayısının artabileceği belirtildi.  

BOLUSPOR CAMİASI YÖNETİMİN ARKASINDA

Boluspor taraftarı bu iddialar sonrası şampiyonluğu bir kenara bırakabileceğini, kulübü mali krizden çıkarmak için göreve gelen yönetimin her zaman yanlarında olacağını belirtmişti. Hiç bir futbolcunun Boluspor'dan büyük olmadığının altını çizen Boluspor camiası alınan kararlar sonrası hafta sonu oynanacak olan Bandırmaspor maçında tribündeki yerini alacak.   

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.