SON DAKİKA.. ERGİNER İSTİFA ETTİ, BAŞKAN KABUL ETMEDİ

06/04/2022
06
NİS
2022

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, son oynanan Manisaspor karşısında alınan mağlubiyetin ardından istifasını istediğini ancak Başkan Abdullah Abat’ın kabul etmediğini söyledi.

Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor, ligin son haftalarında arka arkaya aldığı mağlubiyetler sebebiyle zor günler yaşıyor. Ligin 30’uncu haftasında kendi evinde oynadığı Manisaspor maçından da puansız ayrılan kırmızı beyazlı ekip, 31’inci haftada deplasmanda karşılaşacağı Bandırmaspor’dan 3 puan alarak düşme potasından uzaklaşmayı hedefliyor. 

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, istifasını başkanın kabul etmediğini ve oyuncuların da görevi bırakmaması için baskı yaptıklarını belirterek, “Geçen maçta oynadığımız oyundaki görüntü beni çok sıktı. Maçtan sonra oyuncularımla soyunma odasında konuştum. Bu gidişatı, son 5 maçtaki oyunu ve bu maç özelinde beni sıkan şeyleri. Başkanla da konuşacağımı söyledim onlara. Başkanla konuştuğumda kabul ederse maçtan sonra görevi bırakacağımı söyledim. Başkanımız bu isteğimi kabul etmedi. Çünkü birşeylerin değişmesi gerektiğiyle ilgili düşüncem vardı. Ama oyuncularım da maçtan sonra tesiste yanıma geldiler. Onlarla konuştuk. Onların benim bu kararıma gösterdikleri duruş, tepki, görevi bırakmamam için çok baskı yaptılar. Ama ben de görevi bırakmamam için gösterdikleri duruşu burada değil de sahada görmek istiyorum. Onlar da bir daha böyle bir oyun oynamayacaklarını ve bunu da sahada göstereceklerini söylediler. Bizim temel amacımız Boluspor’un başarısıdır. Ne yapılması gerekiyorsa doğru zamanda onu yapmamız gerek. Bir an önce toparlanmamız şart” dedi.
Erginer, Bandırma maçıyla birlikte eski kimliklerine bürüneceklerini söyleyerek, “Tabi önümüzde de 8 tane maç var. Biz öncelikle kendi performansımızı sahaya yansıtmak istiyoruz. Biz son maça kadar hiçbir maçı bırakmadan oynuyorduk. Enerjimiz, isteğimiz, maçı koparma, maça tutunma arzumuz vardı. Tekrar Bandırma maçıyla beraber kimliğimize bürüneceğiz” diye konuştu.

Kaynak. Bolu Bakışhaber
 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.