SON 3 SEZONDA BOLUSPOR'UN İLK YARI PERFORMANSLARI

26/12/2018
26
ARA
2018

Spor Toto 1. ligde Boluspor yine büyük ümitlerle ve iyi başladığı ilk yarıyı yine beklediği yerde bitiremedi. İlk 9 haftada zirve hesabı yapan kırmızı beyazlılar ilk devreyi ilk altı dışında tamamlamaktan kurtulamadılar. 

Peki Boluspor son 3 sezonda ilk devreyi nasıl bitirdi? 

HALBUKİ O ZAMANDA İYİ BAŞLAMIŞTIK

2016-2017 sezonunda Fuat Çapa ile lige başlayan Boluspor puan makasının dar olduğu bir yılda 17 maçta 27 puan toplayarak ilk yarıyı liderin sadece 4 puan gerisinde 5'inci sırada bitirmiş aynı sezon Play-Of'a kalmıştı. 

KÖTÜ BAŞLAYINCA...

Bir sezon sonra istediği gibi başlayamayan kırmızı beyazlılar Sait hocanın gelmesi ile birlikte iyi bir çıkış yakalamış devreyi ancak 24 puanla 6. sırada bitirmiş yine puan makasının çok açılmadığı ligde liderin 10 puan gerisinde 2. yarıya girmişti. 

MAKAS AÇIK, GENÇLER VE DENİZLİ COŞKULU

Bu sezon ise Boluspor ilk 9 haftada müthiş bir başlangıç ile lige başlasa da kalan haftalarda aynı temponun çok gerisinde kalınca liderlik kovalarken son maçla ilk altı dışında kendini bulmuştu. 28 puan toplayabilen Boluspor son 3 yıldaki puan ortalamasının 1 puan üstüne çıksa da bu sezon puan makasının açık olması dikkat çekiyor. Lider Gençlerbirliği 41 2. Denizli 36 puan yaparken iki ekipte oldukça yüksek puan ortalaması ile ilk iki için daha şimdiden şampiyonluğun favorileri olmayı başardılar. Kırmızı beyazlılar ise topladığı 28 puanla 7. sırada kendine yer bulabildi ve liderin tam 13 puan gerisinde kaldı.    

İŞTE SON 3 SEZONDA İLK YARI PUAN DURUMLARI;     

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.