SOL KANATA ALMANYA'DAN TRANSFER

25/01/2022
25
OCA
2022

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Boluspor sol kanata Almanya alt yaş milli takımlarına forma giymiş Sinan Kurt'u düşünüyor.

Daha önce Bayern Münih, Hertha Berlin ve Almanya alt yaş milli takımlarında forma giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Sinan Kurt'u transfer etmeye hazırlanıyor. Mönchengladbach alt yapısından yetişen Sinan Kurt her iki kantta ve forvettede görev yapabiliyor. 1.73 boyundaki oyuncu ilk kez 25 Nisan 2015'te Bundesliga'da maça çıktı. Bolusporla çalışmalara başlayan bu oyuncu ile ilgili son kararın teknik heyetin vermesi bekleniyor. 

Hakkında:

U12 ile birlikte Borussia Mönchengladbach altyapısına giriş yaptı. Hızı ve top tekniğilye dikkat çeken Sinan, Küçük yaşta gösterdiği üstün yetenekleriyle 15 yaş altı seviyesinden bu yana Alman genç millî takımlarında yer aldı. Henüz 15 yaşında Gladbach’ın U-17 takımına yükselen Sinan, U-17 Bundesliga West’in 2011-12 ve 2012-13 sezonlarındaki istatistikleriyle göz kamaştırdı (52 maç, 31 gol – 17 asist). Ödül olarak 2012-13 sezonu öncesi Lucien Favre tarafından A takımın kampına davet edilen genç yetenek, 2013-14 sezonu öncesinde Erdal Keser'in scout raporu ve Fatih Terim'in isteğiyle Galatasaray'ın transfer listesine girse de transfer gerçekleşmedi. Galatasaray (futbol takımı) dışında Arsenal FC, Liverpool, Valencia, Paris Saint-Germain FC ve FC Porto'nun da transfer listesine giren Sinan, kulübünün isteğiyle takımda kaldı 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.