SOL BEK'TE MÜTHİŞ BİR YARIŞ VAR

24/11/2016
24
KAS
2016

Boluspor'un tecrübeli savunma oyuncularından Hakan Arslan forma yarışında varlığını hissettirmeye başladı. Antrenmanlarda canla başla çalışan Hakan eski formunu yakalamak ve Boluspor formasını giyebilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Hakan'la birlikte sakatlıktan kurtulan ve takımla birlikte çalışan Cengiz Umut Meraş'ta hali hazırda lig maçlarda forma bekliyor.  

Bir dönem Boluspor forması giydikten sonra Şanlıurfaspor ve Göztepe'de oynadıktan sonra yeniden Boluspor'a dönen tecrübeli sol bek Hakan Arslan, Fuat hocanın gözüne girebilmek için yoğun tempoda çalışan oyunculardan. Arslan o bölgenin 1 numaralı ismi Özgür Özkaya ile girdiği forma yarışında var olabilmek için antrenmanların en hırslı oyuncuları arasında yer alıyor. 

SOL BEKİN DİĞER ADAYI DA HAZIR ...

Sol bekte geçen sezon iyi bir grafik çizen ve sakatlığı nedeniyle ameliyat olarak tedavisini tamamlayan  Cengiz Umut Meraş'ta bu yarışta var olan bir başka isim. Genç oyuncu antrenmanlarda yine en çalışkan isimlerden. Boluspor'un en rahat olduğu bu mevkide bu üçlünün forma yarışı da en çok teknik heyeti sevindiriyor. Antrenmanlarda birbirleriyle de iyi anlaşan üç sol bekin tatlı rekabeti, yoğun maç trafiğinde Boluspor'un oldukça işine yarayacak gibi görünüyor.      

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.