"SİZLERLE KAZANDIK, YİNE SİZLERLE KAZANACAĞIZ"

03/12/2021
03
ARA
2021

Misli.com Sultanlar Liginde yarın (Cumartesi) Yeşilyurt ile sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak olan Bolu Belediyespor'da başkan Sinan Barut bu önemli sınav için taraftarlarından ve Bolu halkından destek istedi. 

Ligde bu zamana kadar oynadıkları iç saha maçlarında taraftarının büyük katkısı olduğunu belirten başkan Barut "Bu ligde kalıcı olma adına sezonun en önemli maçlarından birine daha çıkacağız. Yeşilyurt geçtiğimiz hafta ilk galibiyetini aldı. Aradaki puan farkını açmak için cumartesi günü saat 16.00'da oynayacağımız bu karşılaşma daha önce taraftarımızın desteği ile kazandığımız maçların da önemini ortaya çıkaracak. Yeşilyurt maçını taraftarımızın ve Bolulu sporseverlerin desteği ile galibiyetle tamamlamamız halinde çok önemli bir avantajı elde edeceğiz" dedi. 

"GÖNLÜ BOLU VE SPOR İÇİN ÇARPAN HERKESİ MAÇIMIZA BEKLİYORUZ"

Taraftar gruplarının yanı sıra tüm sporseverleri maça beklediklerini ifade eden başkan Barut "Karaçayır 3 Bin Kişilik Spor Salonumuz tam kapasite ile taraftarımıza açık olacak. İnanıyorum gönlü Bolu için çarpan gönlü spor için çarpan herkes bu maça gelecek takımımıza bu önemli maçta destek verecektir" dedi. 

Başkan Sinan Barut maçın cumartesi günü saat 16.00'da başlayacağını ve mücadelenin Karaçayır Spor Salonunda oynayacağını belirtti.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.