SİZE HELAL OLSUN! GEREDESPOR VE ALADAĞSPOR

05/03/2023
05
MAR
2023

06 Şubat'ta yaşanan deprem sonrası top yekün sefer olan Türk Halkı yaraları birlikte sarmaya devam ediyor. Son olarak yeniden başlayan Bolu Amatör Küme Play-off 2. hafta maçında Geredespor ve Aladağspor taraftarları depremzede çocuklar için yanlarında getirdikleri sayısız oyuncaklarla birlikte atkı, bere ve eldivenleri bölgeye göndermek üzere yine örnek bir davranışa imza attılar.

Deprem sonrası liglere verilen 1 ay aranın ardından yeniden başlayan Bolu Amatör Küme Play-off 2. hafta maçında depremzde çocuklar ve bölge halkı unutulmadı.  Daha önceden organize olan Geredespor ve Aladağspor'lu taraftarlar getirdikleri oyuncaklar ile birlikte eldiven atkı, bereleri çuvallayarak bölgeye göndermek için hazırladılar. İki kulübün başkanı Celal Uslu ve Tahir Çetin organizasyonunda yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar güzel bir davranış gösterirlerken, maç öncesi depremde hayatını kaybeden şehitlerimiz için ve vefatının 23. yılında rahmetle andığımız İzzet Baysal için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

İKİ CAMİA ALKIŞI HAK ETTİ   

Bolu ASKF önderliğinde gerçekleşen organizasyonda hem Aladağspor camiasıNIN hem de Geredespor camiasının bu hareketi sporseverler tarafından büyük alkış aldı. 

SPOR14 TV CANLI YAYINLADI

Spor14 TV'nin naklen yayınladığı maçın öncesinde bu yaşananları ve maçın tamamını videomuzdan izleyebilirsiniz. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.