Siyasiler ve Emniyet taraftarlarla bir araya geldi

21/01/2012
21
OCA
2012

Bolu AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ve AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın bu akşam Yarenler ve 1965 Taraftarlar Derneği’ni ziyaret etti. 
 

Giresunspor maçı öncesi Boluspor taraftarları ile bir araya gelmek ve bundan sonraki maçlarda neler yapılabileceğine dair bilgi almak ve aktarımda bulunmak üzere Bolu AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun ve Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar taraftar dernekleri ile biraraya geldi.  

 

SİNİRLERİMİZE HAKİM OLACAĞIZ” 
 

Ziyaretin ana konusu Sabri Durmuşlar'ın Bolu'da bulunan taraftar gruplarıyla tanışması ve fair-playdi. Ziyaret sırasında taraftar dernek başkanlarıyla görüşen Durmuşlar, “Ben futbolu çok severim. Ama futbolda önemli olan‘fair-play’dir. Bizler sinirlerimize ne kadar hakim olursak bizi takip eden diğer taraftarlarda o kadar sakin olurlar. Maç içerisinde bizlere zorluk çıkarmadan kendi aranızda yaşanan gerginlikleri sonlandırdığınız takdirde hep birlikte güzel günler yaşarız. İnşallah Boluspor'da o zaman hakettiğini alır.”şeklinde konuştu.
 

STADYUMDA BÜYÜDÜM”

 

 

Bolu AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun ise eski bir taraftar olduğunu hatırlatarak, “Ben stadyumda büyüdüm. Babam beni sokakta bulamadığı zaman hemen stada gelirdi. Çünkü biliyordu ki ben ortadan kaybolmuşsam kesin Boluspor maçına gitmişimdir. Futbolu ve Boluspor'u bu kadar çok severken hiçbir zaman taşkınlıktan yana olmadım. Her zaman sinirlenen insanları yatıştırmak ve güzel bir maç izlemek istedim. Boluspor taraftarının ne kadar büyük bir taraftar olduğunu herkes biliyor. Fair-playi Türkiye'ye öğretmeye devam edelim.” ifadelerine yer verdi.

 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.