SIRADA NASİPSE CUMHURBAŞKANI VAR

14/09/2022
14
EYL
2022

Yeni sezonun ilk 5 maçını geride bırakan Boluspor'da başkan Savaş Abak'ın Ak Parti ziyaretleri sürüyor. Abak son olarak İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ziyaret etti.

Aynı gün AK Parti’nin kurmaylarından 22’nci, 23’ncü, 24’ncü ve 26’ncı Dönem Ankara Milletvekili Haluk İpek’e bir ziyaret gerçekleştiren Abak günün ikinci ziyaretinde İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu'ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Bakan Soylu ile Bolu ve Boluspor konulu bir görüşme gerçekleştiren Abak, kendisine 14 numaralı ve isminin yazılı olduğu Boluspor forması hediye etti. Ziyarette başkan Savaş Abak'a Yönetim Kurulu Üyeleri Şahin Ertem, Ramazan Kahraman, Hamza Kahraman ve Sinan Haydaroğlu’da eşlik etti.

SIRADA CUMHURBAŞKANI OLSUN

Bir günde Ankara'da iki önemli görüşme gerçekleştiren başkan Savaş Abak için camianın beklentisi Cumhurbaşkanı ziyareti olarak dile getirildi.  Yeni stadyum için yıllardır bekleyen camia bu projenin gerçekleşmesi için başkan Abak'ın Cumhurbaşkanı ile görüşmesini beklerken, Savaş başkanın bu konu için girişimlere başladığı da öğrenildi.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.