SİNAN KALOĞLU GENÇLERBİRLİĞİ'NE VEDA ETTİ

29/05/2024
29
MAY
2024

Gençlerbirliği teknik direktörü Sinan Kaloğlu Ankara ekibi ile yollarını ayırdı. Başarılı teknik adam kulübü ile ayrılığı yayınladığı veda mesajı ile duyurdu.

Boluspor alt yapısında yetiştikten sonra bir çok futbol takımında forma giyen A milli takıma kadar uzanan kariyeri sonrası antrenörlük yapan Sinan Kaloğlu çalıştırdığı Gençlerbirliği ile yollarını ayırdı. 

Genç teknik adam yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi. 

Değerli Gençlerbirliği Ailesi ve Kamuoyuna;

Türkiye’nin köklü kulüplerinden biri olan Gençlerbirliği’nin 100.yılında ben ve ekibim zorlu bir mücadele vererek umutların tükendiği bir noktadan takımı playoff’lar için mücadele veren bir hale getirdik. Türkiye Kupasında çeyrek final mücadelesini son dakikada kaçırdık. Görev sürem boyunca, Gençlerbirliği’nin hedeflerine ulaşması ve kulübümüzün daha da ileriye gitmesi için ben ve ekibim elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Ancak, bazen yeni başlangıçların ve farklı yolların zamanı gelir. Büyük bir özveriyle çalıştırdığım Gençlerbirliği’ndeki teknik direktörlük görevimden ayrıldığımı üzülerek bildiriyorum. Bir yıl daha kontratımız olmasına rağmen takımımızın mali durumunu gözeterek anlaşmalı şekilde yollarımızı ayırdık. Bu güzel hikâyede bana yol arkadaşlığı yapan başta sevgili futbolcularımıza, değerli başkanlarım Sayın Serkan Aydın, Sayın Niyazi Akdaş ve Sayın Osman Sungur Beylere, tüm yönetim kurulu üyelerine, çok sevdiğim kulüp personeline ve desteklerini hiç eksik etmeyen kıymetli Gençlerbirliği taraftarına ben ve ekibim adına teşekkür ederim.

Saygılarımla, Sinan Kaloğlu

2 yorum yapılmış

  • Berat 30 Mayıs 2024 • 03:39

    Hemen getirin..Savaş Abak! gitmeden önce Boluspor'a son bir iyilik yapıp öyle git..Bu adamı getir..

  • enol 30 Mayıs 2024 • 23:33

    Çok isabetli seçim olur Sinan hocanın gelmesi

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.