SİNAN BAŞKAN'DAN GİOVANNİ GUİDETTİ'YE YAĞLI BOYA TABLOSU

09/02/2022
09
ŞUB
2022

Sultanlar Liginde Vakıfbank ile karşılaşan Bolu Belediyespor'da başkan Sinan Barut karşılaşma öncesi illi Takımımız ve Vakıfbak Spor Kulübü başantrenörü Giovanni Guidetti'ye önceden hazırlattığı yağlı boya tablosunu hediye etti

Misli.com Sultanlar Liginde Sultanlarımız Vakıfbank ile karşılaşırken, maç öncesi ve sonrası hem Bolu Belediyespor hem de bu organizasyonda yer alan Bolu Belediye Başkanlığı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Bolulu sporseverler başta olmak üzere tüm paydaşlar Dünya şampiyonunu en güzel şekilde ağırladı. 

Karşılaşma öncesi başkan Sinan Barut Milli Takımımız ve Vakıfbak Spor Kulübü başantrenörü Giovanni Guidetti'ye önceden hazırlattığı yağlı boya tablosunu hediye etti. Bolu Belediye başkanı Tanju Özcan ile birlikte hem Bolunun Sultanlarına hem de Vakıfbank Spor Kulübü sporcularına çiçek veren başkan Sinan Barut Giovanni Guidetti'ye ise Türk Voleyboluna yaptığı katkılarından dolayı teşekkür etti. Hediyeler için teşekkür eden Milli Takımımız ve Vakıfbak Spor Kulübü başantrenörü Giovanni Guidetti Bolu'da çok güzel ağırlandıklarını bu güzel bir atmosferde yer almaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. 

BARUT'A VAKIFBANK FORMASI

Milli Takımımız ve Vakıfbak Spor Kulübü başantrenörü Giovanni Guidetti ise Bolu Belediyespor Kulübü Başkanı Sinan Barut'a Vakıfbank forması hediye etti. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.