ŞİMDİYE KADAR BOLUSPOR İÇİN NEDEN YAPILMADI?

26/04/2023
26
NİS
2023

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ekonomik olarak sıkıntılı günler geçiren Boluspor için Gölcük'te yıllar önce yapılan milyonlar harcanarak çürümeye terk edilen Bungalov evleri Boluspor'a kazandırmak istediklerini belirtti.

TV Bolu'da Caner Güngör'ün sorularını yanıtlayan Güner yıllar çürümeye terk edilen  Bungalov evler için bakanlıkla görüştüklerini, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın davasından vaz geçmesi halinde Boluspor'a verilebileceğini belirtti. 

Sıkıntılı bir süreç geçiren Boluspor için ekonomik olarak arayışlar gerçekleştirdiklerini belirten  AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner “Bungalov evlerin atıl vaziyette kalmasının kimseye faydası yok. Tanju özcan davadan vazgeçerse bu atıl durumda olan Bungalov evler Boluspor'a kazandırılacak. Buraların kira gelirleri Boluspor'un olsun. Boluspor kendi çarkını döndürmeye başlasın” dedi. 

Güner ayrıca Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın davayı şahsi olarak açmadığını vekalet verdiği bir avukat aracılığı ile davanın açıldığının altını çizdi. 

Güner'in açıklamalarının tamamı videomuzda… 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.