SİFTAHSIZ SEZONU KAPATTI VİP'E BİNDİ GİTTİ

08/05/2021
08
MAY
2021

Boluspor'a ikinci kez gelerek büyük beklentilere neden olan Rydell Poepon bu sezonu gol atamadan geçirdi.

İlk olarak 2016-2017 sezonunda Türkiye'de Boluspor forması giyen Rydell o dönem 33 maçta attığı 20 golle kırmızı beyazlı ekibe oldukça katkı sağlamıştı. Bir sezon sonra 16 gol kaydetmeyi başaran Rydell, ekibimizde yine iki sezon forma giyen ve10 numara oynayan Andre Santos ile takımımızı Play-Off'a taşımayı başarmıştı.

Haber: Emrah Akkavak / Spor14

Antep ekibi ile şampiyonluk yaşadı

2018-2019 sezonunda Gazişehir Gaziantep forması giyen golcü oyuncu takımı ile şampiyonluk yaşamış, attığı 11 golle Antep ekibine önemli katkı sağlamayı başarmıştı. 

150 bin doları hiç gol atamadan aldı.

Bir önceki sezon önceki yönetimin kararı ile ekibimizle yeniden 3 yıllığına anlaşan Rydell ilk sezonunda 6 gollük bir katkı sağlasa da, bu sezon ise adeta kayboldu. 20 maçta 859 süre alabilen Hollandalı oyuncu sözleşmesinin devam etmesi nedeniyle kadroda tutulmak zorunda kaldı. 250 bin dolarlık yıllık ücreti yaklaşık 150 bine kadar indirelerek kadroda yer alan Rydell Poepon, Boluspor'da bu sene topu filelerle buluşturamadı ve hiç gol sevinci yaşamadı.

BİR YIL DAHA BOLUSPOR'DA

Ekibimizin oynadığı son Eskişehirspor maçında da forma giydirilen Rydell Poepon 25 dakika sahada kalsa da, yine etkili olamadı ve sözleşmesindeki 150 bin doları alarak kiraladığı VİP araçla İstanbul'un yolunu tuttu. Mayıs 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan bu oyuncunun durumu önümüzdeki aylarda belli olacak.  

 

   

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.