"SEZONUN EN ETKİLİ OYUNUNU OYNADIK"

14/10/2022
14
EKİ
2022

Spor Toto 1. Lig'in 9. haftasının açılış karşılaşmasında konuk ettiği Altaş Denizlispor'u 3-0 yenen Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, oyun planlarına sadık kalarak neticeye ulaştıklarını söyledi.

Karafırtınalar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakiplerinin ligin en alt sırasında olmasının rağmen zor bir karşılaşma olacağını ve buna göre hazırlandıklarını ifade etti. Karafırtınalar, "Bugüne kadar oynadıkları maçların bir çoğunu kaybetmişler. Ama 1 farkla kaybetmişler. İyi savunma yapıyorlar. Geçen hafta da içeride duran toptan yedikleri 1 golle mağlup olmuşlardı. Bizim açımızdan oyunu zorlaştıracak gibi görünüyordu ama oyun planımızı yaptık. Top ayağında kalan oyuncularla oynadık, ön pres baskıları yaptık. Neticesinde aldık." şeklinde konuştu.

Karafırtınalar, ilk yarıya çok daha farklı bir skorla girme imkanları olduğunu da dile getirerek, "İkinci yarıda atılan goller, kaçan pozisyonlar var. 2-0'dan sonra kısa süreli oyunu rakibe verdiysek de bu beklenen bir şeydi. Alınan galibiyet çok önemli. Hayırlı olsun. Skor ve pozisyon olarak baktığımızda sezonun en etkili oyununu oynadık denilebilir." dedi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.