SETİ ALDIK AMA: PUANA YETMEDİ

11/12/2022
11
ARA
2022

Misli.com Sultanlar Ligi takımımız Bolu Belediyespor 3 bin kişinin tribünden takip ettiği maçta Fenerbahçe Opet'e 3-1 mağlup oldu.

7'den 70'e Karaçayır Spor Salonunu dolduran bilerce taraftar mücadele gücü yüksek bir maç izlerken, karşılaşma sonunda her iki takımın taraftarı takımlarını tribünlere çağırarak verdikleri mücadele için takımlarını tebrik ettiler. 

3 Bin kişilik Karaçayır Spor Salonunda oynanan mücadele 250 kadar Fenerbahçe taraftarıda kendielirne ayrılan bölümü doldudular. Bolu Belediyespor'un en skorer ismi kaptan Ceren'in sakatlığı nedeniyle forma giymediği maça Köroğlunun Kızları maça iyi başladı ve ilk sette rakibini adeta sahadan silerek bu seti 25-16 kazanmasını bildi. 2. ve 3. sette vites arttıran Fenerbahçe Opet'e karşılık veremeyen Bolu Belediyespor bu setleri 25-17 ve 25-19 kaybetti. Kadrosu oldukça kısıtlı olan Bolu Belediyespor 4. sette rakibi ile bölüm bölüm iyi mücadele etse de bu setin son bölümlerindeki basit hatalar nedeniyle seti 25-18 maçı da 3-1 kaybetti. 

Bu sezon hem ekonomik sıkıntıları, hem de yaşadığı talihsiz sakatlıkların yanı sıra zorlu bir fikstürden geçen kırmızı beyazlılar rakiplerinin kazanması sonrası ligde yeniden ateş hattının içine düştü.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.