SERTLİĞİN OLMADIĞI MAÇTA 8 SARI 1 KIRMIZI KART

10/11/2018
10
KAS
2018

Boluspor'un 2-1 mağlup olduğu Denizlispor maçında hakem Serkan Tokat verdiği kararlar ile adeta Boluspor taraftarını çıldırttı. Kırmızı beyazlılar maç sonrası sosyal medyadan Tokat'a eleştiriler getirirken, teknik direktör Sait Karafırtınalar verdiği kararlar sonrası ilk bir maçta bir hakeme bu kadar itiraz etti ve tribüne gönderildi.  

Tokat, İshak Çakmak'ın rakibine faul yaptığı iki pozisyonda da basitçe kartına başvururken Boluspor'un en mücadeleci oyuncusunu 30'uncu dakikada oyun dışına göndermeyi başardı. Maçın hemen başında Uğur Akdemir'e de basit bir faul sonrası sarı kart gösteren Serkat Tokat, sertliğin fazla olmadığı ve centilmence geçen maçta tam 8 kez sarı kez kartına başvurdu.

DÜDÜĞÜNÜ VE KARTLARINI ELİNDEN HÜÇ DÜŞÜRMEDİ

Maçın 69'uncu dakikasında Boluspor cephesinin ofsayt beklentisi olduğu pozisyonda Sait hocanın itiraz etmesi sonucu hemen tecrübeli hocayı tribüne gönderen Serkan Tokat centilmence geçen ve iki takım oyuncularının sertliğe başvurmadığı maçta düdüğünü ve kartlarını elinden hiç düşürmedi.  

HATALI KARARLARA İTİRAZ EDİNCE...  

Boluspor'da Uğur Akdemir ve İshak dışında Umut Gündoğan, Gökhan Değirmenci ve Özgür Can Özcan hakemlerin hatalı kararları sonrası itiraz edince hakem Serkan Tokat'tan kart gören diğer isimler oldular.   

SERKAN TOKAT'IN KARARLARINI ÖZETLERDE İZLEYEBİLRİSİNİZ.. Tıkla izle...  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.