Serbest vuruşta basketbol konuşuldu

30/10/2013
30
EKİ
2013

Her hafta Salı günleri Köroğlu TV ekranlarına gelen Serbest Vuruş programının bu haftaki konukları Boluspor Basketbol Takımı Şube Başkanı Kayhan Dalman ve Boluspor Basketbol Takımı Baş antrenörü Atalay Gemen ve Boluspor Basketbol takımı şube sorumlusu Kağan Semercioğlu oldu.

 

Köroğlu TV Spor Servisi Müdürü Mustafa Özkan’ın hazırlayıp sunduğu, Serbest Vuruş programının bu haftaki konukları Boluspor Basketbol Takımı Şube başkanı Kayhan Dalman, Boluspor Basketbol Takımı Baş antrenörü Atalay Gemen ve Boluspor Basketbol takımı şube sorumlusu Kağan Semercioğlu oldu. Programda Boluspor Basketbol takımının oynadığı sezonun ilk karşılaşmasında Düzce Belediyespor maçı değerlendirildi. Ayrıca kırmızı beyazlı takımın bu seneki hedefleri masaya yatırıldı.

 

SON ANLARDA İŞİ ÇÖZDÜK

Programda ilk sözü alan Boluspor Basketbol Takımı Şube başkanı Kayhan Dalman, şunları söyledi: “ Boluspor’un ismi olduğu lig neresi olursa olsun, Boluspor’un adı olunca herkeste bir tedirginlik, çekince var. Bolu, spor konusunda çok üst noktalarda. Basketbol, futbol ve voleybol’da iyi bir noktaya geldik. Rakipte Düzce olunca, bu olay farklılaşıyor. Düzce ile tatlı-sert bir rekabetimiz var. Onlarda Bolu olunca çok farklı oynuyorlar. Rekabetten güzellik doğar. Güç doğar. Pazar günü Düzce’de çok güzel bir maç seyrettik. Orada maç gitti geldi. Biz yenilsek bile üzülmeyecek pozisyona geldik çünkü emek verdik. Atalay hocamın son anlarındaki teknik rötuşlarıyla iş çözdük ve biz oradan galip geldik. Bize orada destekleyen Bolu halkına çok teşekkür ediyorum. Bu maç bizim için çok önemliydi. Düzce, bizim grubun sağlam takımı. Bu hafta Ankara takımı gelecek buraya. İnşallah bu lige biz galibiyetle devam edeceğiz.”

TARAFTARLARIMIZI UTANDIRMAYACAĞIZ

Programın ilerleyen dakikalarında söz alan Boluspor Basketbol takımı baş antrenörü Atalay Gemen ise şöyle konuştu: “Basketbol branşının bu noktalara gelmesinde etkili olan herkese bizden öncekilere teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz geçen sene belli bir noktaya geldik orada yarım kalan bir durumumuz oldu. Son finallerdeki durumumuza hep birlikte üzüldük. Geçen sene her açıdan bizlere destek olundu. Sonsuz teşekkürler. Kuralar çekildiğinde Düzce ile sonunda buluştuk dedik. Geçen sen olmadı. İlk maç olması biraz kaderin cilvesi oldu. Bizim bu maçtaki sıkıntımız şu oldu. Rakibi bir türlü kıramadık. Onlarda Boluspor’un basketbol’da başarılarından dolayı bilenerek sahaya çıkıyorlar. Sonuna kadar direndiler.  Ancak takımın maçı bırakmayışı bize uzatmada da olsa maçı kazandırdı. Güzel bir başlangıç yaptık. Böyle bir maç oynamamız gerekiyordu. Genelde Bölgesel ligin ilk turları zayıf geçiyor. Bu maç bizlere sert bir uyarı gibi oldu. Artık bu işin hafife al

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.