SENDE Mİ BE LANDEL? AZDA OLSA UMUTLANMIŞTIK

08/10/2023
08
EKİ
2023

Boluspor'un sahasında 2-0 kaybettiği Göztepe maçında ekibimiz puan yada puanlar için beklenen mücadeleyi ve futbolu gösteremese de 1 puan için maçın akıllarda kalan pozisyonu Landel'in kaçırdığı penaltı oldu.

Mücadelenin 68'inci dakikasında kendisinin kazandırdığı penaltıda topun başına geçen tecrübeli oyuncu vuruşunda meşin yuvarlağı kaleci Mateusz Lis'e nişanladı. Mücadele rakip kaleye en çok yaklaştığımız bu pozisyonda kaçan gol bir umut diyebileceğimiz 1 puandan etti.  Kırmızı beyazlılarda bu sezon Adel Bettaieb'de Kocaelispor maçında 1 penaltıdan yararlanamamıştı.  

2 yorum yapılmış

  • yuksel 9 Ekim 2023 • 02:19

    hepsi hikaye zaten bitik oldıkları için gideceklerdi alan olmadı geri geldiler..kayambayla ikisi...

  • eko 11 Ekim 2023 • 12:22

    koskoca takımda penaltı atacak bi 10 numara yok rezalet.bişe bilmiyosan köşe seç yapıştır.bu takımın sorunu orta sahası.orta sahada iş yapacak fizkte oyuncu yok açıklar zaten çöp bitik ne kadar adam varsa topladılar.ocağa kadar alabileceğimiz ne kadar puan varsa almalıyız çizginin altına düşmeden tabi.şimdi dışarda yenilebilirsin içerde bari yenilme göztepe kim puan veriyosun önüğne gelen erzurumu tokatlıyo sen ezile ezile yeniliyosun kadromuz idare eder bu tak

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.