Semercioğlu "Kazanan dostluk olsun"

10/12/2011
10
ARA
2011

Bolu Ticaret ve Sanayi Odasının düzenlediği turnuvada heyecan günden güne artarken, bol gollü maçlar izleyenlere güzel dakikalar yaşatıyor. Turnuvanın 3. gününde yine birbirinden güzel maçlar dikkat çekerken, günün en zorlu maçında Arçelik Semmak'ı 5-2 yenmeyi başardı. Takımının başında o heyecanı oyuncuları ile birlikte yaşayan başkan Semercioğlu, karşılaşma sonunda iki takım oyuncularını tebrik ederek, maç içinde oyucularına sürekli talimatlar verdi. 

 

İlimiz ekonomisinin önde gelen sanayi kuruluşları arasındaki dostluğu ve ilişkileri güçlendirme amaçlı olarak düzenlenen turnuvada Arçelik ile Semmak turnuvanın 3. gününde karşılaştılar. Aynı grupta yer alan iki takımın mücadelesinde takımının başında sahaya çıkan başkan Semercioğlu iki takıma da başarılar dilerken, maç oyunca heyecandan yerişnde duramadı. Devre arasında sahaya kadar inen Semercioğlu oyuncularına talimatlar vererek sahada neler yapmaları gerektiğini birebir anlatsa da güçlü Arçelik karşısında mağlubiyete engel olamadı.        


"Önemli olan dostluk, kazanan dostluk olsun"



Turnuvada yer alan takımların maçlarını bir çoğunu tribünden izleyen Semercioğlu bütün takım oyuncularını tek tek tebrik ederken, önemli olan turnuvada dostlukların kazanmasını, yoğun iş temposunda çalışanların bu organizayonlarla sosyal aktivite yapmalarının verimliliği arttıracağını belirtti. TSO olarak her zaman sanayi kuruluşları ile bir araya gelmeye çalıştıklarını belirten Semercioğlu, sahibi olduğu Semmak'ın ilk iki maçta iyi performans ortaya koyduğunu gruptan çıkmak istediklerini de sözlerine ekledi.   


Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.