Semercioğlu bu sözlerle isyan etti

03/12/2013
03
ARA
2013

Boluspor Basketbol Şubesi’nin dağıldığı yönünde dedikodu çıktı. Kulüpler basketbolculara teklif yaptı. Bu duruma sitem eden Boluspor Basketbol Şubesi Genel Kaptanı Kaan Semercioğlu, “İnşallah o takımlar rakibimiz olur. Dağılan takımı gösteririz” dedi. 

Daha önce Aliağa Pektim, Kepez Belediye, TED İstanbul, Gelişim Koleji, Kocaeli Üniversitesi, Yeşimspor, Oyak Renault, Gemlikspor ve son olarak geçen yıl Ankara Milli Piyango Takımlarında forma giyen Basketbolcu Mustafa İlkay Okay’ı transfer eden Boluspor’da ilginç bir iddia ortaya atıldı. İmza töreninde söz alan Şube Genel Kaptanı Kaan Semercioğlu, Boluspor Basketbol Takımı’nın dağıldığı yönünde dedikodular ortaya atıldığını, bunu duyan kulüplerin ise basketbolculara teklif sunarak, “Nasılsa takım dağılıyormuş. Bize gel” diyerek oyuncuların kafasını karıştırdıklarını söyledi. 

“İNŞALLAH RAKİBİMİZ OLURLAR” 

Ortaya atılan iddialar üzerine dedikoduları çıkaranlara sitem eden Kaan Semercioğlu, “Geçtiğimiz günlerde Boluspor takımının dağıldığı şeklinde dedikodular yayıldı. Bunun üzerine liglerdeki bazı kulüpler oyuncularımızı arayarak teklif yapmışlar. Böyle bir şey söz konusu değildir. Şuanda ligde dörtte dört yaparak yolumuza devam ediyoruz. O teklif yapan kulüplere de seslenmek istiyorum. İnşallah ilerleyen turlarda rakibimiz olurlar ve o dağılacak dedikleri takımı kendilerine gösteririz” şeklinde konuştu.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.