Selçuk Zorlu, "Şampiyon olarak dönmek istiyoruz"

17/05/2013
17
MAY
2013

Boluspor Basketbol takımının Kuşadası’nda oynadığı TB3L Final grubu karşılaşmalarında desteklemeye gelen Boluspor Basketbol Takımı Yürütme Kurulu Üyesi Selçuk Zorlu, Boluspor’da gelen başarının ekip olmaktan geçtiğini belirtti.

3 seneden beri basketbol camiasının içinde olduklarını söyleyen Basketbol Takımı Yürütme Kurulu Üyesi Selçuk Zorlu, “Bu iş ekip işi arkadaşlar. Herkes büyük fedakarlıklarla bu takımı buraya getirdi. Herkesin ayrı ayrı katkısı büyük. Aile olduk, ekip olduk. Herkes el birliğiyle gerçekten bu işe gönül verdi ve bu işin üstesinden geldik diye düşünüyorum. Bunu buraya getirmek kolay olmadı. Ama burada en büyük pay sahiplerinden biri Fatih Yamaner başkandır. Büyük fedakarlıklar yaptı. Biz de elimizden geldiği kadarıyla desteklemeye çalıştık” dedi.

Zorlu açıklamalarına şöyle devam etti:

“Boluspor camiasıyla yaşadığım için mutluyum”

Basketbol diğer sporlardan biraz daha farklı bir spor. Heyecanı, atmosferi daha yüksek bir spor. Yani 15 sayı öndeyken ya da gerideyken maç bir anda kafa kafaya gelebiliyor. O heyecanı ister istemez yaşıyorsunuz. Biz bu işe hakikaten gönül verdik. Boluspor armasıyla yarışıyoruz, mücadele ediyoruz. Boluspor, şehrimizin bizim en büyük, en önemli takımlarından biri. Dolayısıyla Boluspor’u temsil etmek biraz ağır sorumluluklar getiriyor. Bazen tribünde agresif olmamız gerekiyor, bazen sakin olmamız gerekiyor. Bunu dengelemek gerekiyor. Bu heyecanı yaşadığımız için de işin gerçeğini söylemek gerekirse ben mutluyum. Boluspor camiasıyla yaşadığım için mutluyum. Boluspor’u seviyoruz. Şehrimizin tek takımı. Biz de idareci olarak temsil etmekten mutluluk duyuyoruz.

“Şampiyon olarak dönmek istiyoruz”

Bu noktaya getirdikten sonra takımda başarıyı yakaladıkça, biz de daha büyük çaba sarf etmek için, daha fazla emek vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Herkes işinden, gücünden, ailesinden, çocuğundan uzak kalıyor. Onlara ayıramadığımız zamanı Boluspor’a takıma ayırmaya çalışıyoruz. Hepimizin ailesi bugüne kadar destek oldu. Çok anlayış gösterdiler. Bütün ailelere sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum destek oldukları için. Teşekkür ediyorum en başta kendi ailem olmak üzere. Bu noktaya kadar getirdik, Bolu’ya da şampiyon olarak dönmek istiyoruz. Bizim için de en büyük ödül bu, işin kaymağı da bu olacak diye düşünüyorum. İnşallah başarılı oluruz. Bolu’ya mutlu bir şekilde, şampiyon olarak dönmek istiyoruz.

“Taraftarlarımıza ve Bolu halkına çok teşekkür ediyoruz”

“Bolu’da

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.