"ŞEHRİN VE İŞ ADAMLARININ BOLUSPOR’U SAHİPLENMESİ GEREKİYOR"

21/06/2023
21
HAZ
2023

Finansal anlamda yönetim olarak çok zorlandıklarını ifade eden Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak, “Sadece Savaş Abak ve yönetiminin gücüyle artık finansal anlamda döndürme gücümüz yok. Ben diyorum ki, bir seferlik bu kulübün borcunu bir temizleyelim. Borç bir sıfırlansın” dedi.  

 Spor14'e açıklamalarda bulunan Abak Bolu halkına ve Bolulu iş adamlarına seslenerek  Boluspor’u sahiplenmeleri gerektiğinin altını çizdi.  Başkan Savaş Abak, “Bizler gelip geçiyiz, kalıcı olan her zaman Boluspor” dedi.

Bakan Abak “Bir tane Boluspor var. 58 yıllık bir camia. Daha öncede söyledim. Sadece Savaş Abak ve yönetiminin gücüyle artık finansal anlamda döndürme gücümüz yok. Benim şahsi kulübümde değil. Biz gelip geçiciyiz. Ama Bolu, Ankara ve İstanbul’un ortasında çok nezih ve çok elit bir şehir. Boluspor ile bu şehri daha farklı boyutlara taşıma imkanımız var. Ben diyorum ki, bir seferlik bu kulübün borcunu bir temizleyelim. Borç bir sıfırlansın,  daha sonra gelen yönetimlerde, biz mi kalırız, bizden sonra gelenler mi, ona göre göreve gelen yönetimler hesap kitap yapsınlar. Şehrin ve iş adamlarının Boluspor’u sahiplenmesi gerekiyor. Ben yoruldum, ben veremem, ben vermem niye? Bu nezih şehirde yaşamıyormusun? Bu şehirden faydalanmıyor musun? Yine söylüyorum, Boluspor kimsenin ortağı değil. Kimsede vermek zorunda değil. Ama bizde her kapımıza gelene elimizden geldiğince destek oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

1 yorum yapılmış

  • Kokrolu 21 Haziran 2023 • 17:07

    Buradan oktay ercan a sesleniyorum Bolu doğumlusun Bolulusun nasıl oluyoda kalbin BOLUSPOR la atmıyo ben hayretler içerisindeyim BOLUSPOR umuzun finansal anlamda zorda oldugunu bile bile göre göre westerlo mesterlo... boş işlerle uğraşabiliyosun...Baştaoktay ercan olmak üzere şehrin tüm işadamları esnaflar taraftarlar yüregi boluspor için atan her kim varsa destek vermeye davet ediyorum Unutulmasın BOLUSPOR tüm bolunun

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.