Sedaş'dan 'Dostluk Kazansın' Futbol Turnuvası Start Aldı

13/02/2014
13
ŞUB
2014

Elektrik dağıtım ve iletiminde görev yapan çalışanların oluşturduğu 8 takımın katıldığı turnuva kesilen pasta ve sembolik olarak yapılan başlama vuruşu ile Bolu’da start aldı.

     Enerji Turnuvasının sloganı "Dostluk Kazansın" olarak belirlendi. Turnuva, çalışanların birbirleri ile tanışmaları ve kaynaşmaları ile departmanlar arası iletişime de olumlu katkı sağlaması, çalışanların hoşça vakit geçirmesi amacıyla düzenlendi. Takım kaptanları turnuvanın başında pasta keserek, turnuvada kazasız, centilmence mücadelelerin yapılmasını ve tüm takımlara başarılar dilediler.

Sakarya, Kocaeli, Bolu, Gebze ve Düzce'de de eş zamanlı olarak yapılacak futbol turnuvalarının sonunda her ilde başarılı olan ve ilk iki sırada yer alacak başarılı takımların sonbaharda düzenlenmesi hedeflenen Enerji Turnuvasında da centilmence yarışmaları planlanıyor.
İller arasında düzenlenecek Enerji Turnuvasının ise illerdeki çalışanlar arasında tanışma ve kaynaşmayı, işbirliği ve dayanışmayı daha çok pekiştireceği ve bu yönde olumlu katkı sağlayacağı da belirtiliyor.
 
“GÜZEL BİR TURNUVA OLACAK”
Turnuva ile ilgili bilgiler veren Komite Başkanı İlhan Özdemir şunları dile getirdi: “ Bu sene ilkini gerçekleştiriyoruz. Sedaş, kaynaşma ve dayanışma, adı altında yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte herkesin birbirini tanışması açısından böyle bir turnuva düzenledik.  5 ilde, Gebze’yi de il olarak sayıyoruz. Sakarya, Kocaeli, Bolu, Gebze ve Düzce. Bu 5 ilin şampiyonları illerde yapılacak olan şampiyonalara katılacak. Bizde Bolu’da Murat kardeşimiz, İsmail Bey bir komite oluşturduk. Komite ile birlikte takımların oluşmasına ön ayak olduk. Takımlar oluştu ve 8 takımlı bir lig yaptık. 4’er takımlı iki guruba böldük. Bu ligi sezon sonunda maçların sonunda gurup birincileri çapraz eşleşme sonucunda yarı final, final şeklinde oynatacağız. Burada bir yarışma yok.”
 
“KAYNAŞMA TURNUVASI OLACAK”

Tertip komitesinde göre alan Murat Demir ise şöyle konuştu: “ İlk defa yaptığımız bir turnuva. Bunun devamı da gelecek. Geleneksel olarak yürütmeyi planlıyoruz. Dostluk maçı olacak. Bütün arkadaşlarımızın katıldığı bir turnuva olacak. İnşallah çok güzel bir turnuva olur. Şampiyon olan takımı Sakarya’ya Bolu’yu temsil etmek üzere göndereceğiz.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.