SEÇİM ÖNCESİ TANJU ÖZCAN'DAN AMATÖR TAKIMLARA 30'AR BİN TL

08/12/2023
08
ARA
2023

Ekonomik sorunlar nedeniyle can çekişen amatör takımlara Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan can suyu geliyor. Özcan'ın yaklaşan seçimler öncesi 2024 bütçesinden 30'ar bin TL vereceği öğrenildi. Özcan'ın spora destek projesinde Bolu Belediyespor ve Boluspor bulunmuyor.

2019 yerel seçimleri öncesi amatör spor kulüplerine ve spora büyük destek vereceğini söylemesine rağmen ilk seçildiği yıl amatör futbol kulüplerine sadece 5'er bin TL veren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, o günden bu yana 4 yıl ara verdiği destek sözünü seçime doğru bir kez daha tutacak gibi görünüyor.

Belediyelerin amatör sporlar için ayırdığı ödenekten 3 yıldır kulüplere koklatmayan Özcan, seçime doğru 2024 bütçesinden 30'ar bin TL vereceği konuşuluyor. Belediyeye yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre ilk geldiği yıl 5'er bin TL veren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın seçim yatırımı için ocak ayında sadece 30'ar bin TL vereceği öğrenildi.

BOLUSPOR'A VE BOLU BELEDİYESPOR'A YOK!

Amatör spor için her yıl destek sözü vermesine rağmen amatör takımları kaderine terk eden Özcan'ın bu bütçede hem Bolu Belediyespor'u hem de Boluspor'u düşünmediği, yasa gereği bu iki kulübe bir katkı vermeyeceği öğrenildi. Artık iki profesyonel kulübün maçlarınada gitmeyen hatta kapısını dahi açmayan Özcan'ın Boluspor ve Bolu Belediyespor'u yeni bütçede düşünmediği iddia edildi.        

3 yorum yapılmış

  • Kockoroglu 9 Aralık 2023 • 11:36

    Amatöre verdiğin 30 falan seni kurtarmaz tanju özcan hani stat nerde ?

  • Haydaruslu 9 Aralık 2023 • 15:54

    30000de şovdur yalandır onuda ya heykeltraşlara ya da yılbaşı goygoycularına verir adam demedi mi benim Boluspora verecek param yok diye ayır bunu benim boluda spora verecek param yok Boluspora vermeyen voleybol basketbol hentbol jimnastik vermeyen amatöre mi verecek insan edebim elvermiyor güler bunların en büyük özelliği ne Tatlıses’in şarkısındaki gibi yalan seni sevdiğim yalan

  • Berar 19 Aralık 2023 • 09:24

    Bolu'nun çocuğu dedik oy verdik.............

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.