SEBEN'DE GENÇLERE VE SPORA DEV YATIRIM

01/03/2022
01
MAR
2022

Seben yeni şehir stadyumunun yapımı için beklenen ödenek geldi. Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak yaptığı açıklamada "İçerisinde sentetik çim saha, yürüyüş parkuru, soyunma odaları ve tribünün yer aldığı stadyumun ihalesi en kısa sürede yapılacak. Seçim vaatlerimizden birini daha gerçekleştirecek olmanın sevicini sizlerle paylaşmak istedim" dedi.

Bolu'da bir çok örnek projeye imza atan Seben ilçe Stadyumu yeniden yapılıyor. Gençlere yönelik birbirinden güzel işlere imza atan Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak son olarak İlçe stadyumu için ödeneğin aktarıldığını içerisinde sentetik çim saha, yürüyüş parkuru, soyunma odaları ve tribünün yer aldığı stadyumun ihalesinin kısa sürede yapılacağını belirtti. 

5,5 milyon ödenek aktarıldığını belirten başkan Kavak yaptığı açıklamada "Seçim vaatlerimizden birini daha gerçekleştirecek olmanın sevincini sizlerle paylaşmak istedim. Bugün itibariyle Gençlik Spor Bakanlığınca Bolu Gençlik Spor İl Müdürlüğüne Seben Belediyesi Şehir Stadyumu yapımı için 5.5 Milyon TL ödenek aktarımı yapıldı. İçerisinde sentetik çim saha, yürüyüş parkuru,soyunma odaları ve tribünün yer aldığı stadyumun ihalesi en kısa sürede yapılacak. Sebenimize hayırlı, uğurlu olsun. Bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen Gençlik Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Gençlik Spor Bakan Yardımcımız Sayın Hamza Yerlikaya'ya, Bolu Ak Parti Milletvekillerimiz Sayın Arzu Aydın, Sayın Fehmi Küpçü'ye, Bolu Ak Parti İl Başkanımız Suat Güner'e ve Gençlik Spor İl Müdürümüz Şerafettin Çilkara'ya vermiş oldukları üstün desteklerden dolayı çok teşekkür ederim" dedi.

İhalenin önümüzdeki günlerde yapılarak proje çalışmalarına en kısa sürede başlanacağı belirtildi. 

ARZU AYDIN " SEBEN'İMİZE HAYIRLI OLSUN"

Milletvekilimiz Arzu Aydın ise sosyal medyadan yaptığı açıklamada " Müjde! Gençlik Spor Bakanlığı'mız tarafından Seben Belediyesi Şehir Stadyumu yapımı için 5.5 Milyon TL ödenek aktarımı yapıldı. İçerisinde sentetik çim saha, yürüyüş parkuru,soyunma odalari ve tribünün yer aldığı stadyum için geri sayım başladı! Seben'imize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.