SEBEN GENÇ OFİSİ TÖRENLE AÇILDI

20/10/2021
20
EKİ
2021

Seben Belediyesi ile İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü birlikteliği ile Seben'de gençliğe önemli hizmet verecek olan "Seben Genç Ofisi"nin açılışı törenle gerçekleştirildi.

Seben Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile ortak protokol dahilinde çalışmaları tamamlanan Seben Genç Ofisin açılışına Kaymakam Süleyman Bakan, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr Samettin Gündüz, Gençlik Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara, Seben Ak Parti İlçe Başkanımız Fehmi Çınar, önceki Dönem Belediye Başkanımız Süleyman Özbağ, Ak Parti İlçe Teşkilatımız, kurum müdürleri, muhtarlar ce öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Törende bir konuşma yapan Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak "Seben Genç Ofisimizi hazırlarken desteğini bizden hiç esirgemeyen hemşerimiz Şerafettin Çilkara'ya, Gençlik Merkezi İl Müdürümüz İlhan Şimşe ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu süreçte bizlere destek veren Ak Parti İl Başkanımız Suat Güner, Ak Parti Milletvekillerimiz Arzu Aydın  ve Fehmi Küpçü'ye teşekkür ederim. İnşallah gençlerimiz için çok değerli ve kıymetli vakit geçirecekleri bir mekan oldu" dedi. 

Gençlik Merkezinin 212 mertekare alanında kütüphane, bilişim sınıfı, müzik sınıfı, zeka oyunları sınıfı, şark odası, kafeterya ve 88 metrekare alanda fitnes salonu bulunduğu belirtildi. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.