SAVAŞ BAŞKAN YİNE GÖNÜLLERE DOKUNDU

21/02/2023
21
ŞUB
2023

6 Şubat 2023 Pazartesi günü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 ve aynı gün yine Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası bölgeye ilk yardım eden kuruluşlardan olan Boluspor da başkan Savaş Abak deprem bölgesinden istenilen forma ve top çağrısını yerine getirdi.

Deprem bölgesinde çadırlarda yaşamak zorunda kalan çocuklar günün büyük bölümünü oyun oynayarak geçirirlerken, minik futbolcu adayları Bolu'ya gönderdikleri video da Boluspor Başkanı Savaş Abak'tan forma ve top istediler. Bu isteklerini hemen yerine getiren başkan Savaş Abak'a teşekkür eden miniklerin görüntüleri bunca acıya rağmen az da olsa içimizi ısıttı. 

BOLUSPOR YÜZLERİNİ GÜLDÜRDÜ

Boluspor kulübüde yaptığı paylaşımda "Yüzünüzdeki tebessüm, gönlünüzdeki umut hiç eksik olmasın" diyerek miniklerin yüzlerini güldürmeyi başardı.  

YARDIMLAR DEVAM EDİYOR

Depremin yaşandığı günden itibaren bölgeye bir çok maddi-manevi destek yapan Boluspor, son olarak Düzcespor ile oynadığı Dostluk maçının gelirinin tamamını bölgeye göndermişti.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.