Daha önceki 7 play-off'un sadece birinde başarılı olan kırmızı beyazlı ekip, 1979-1980'de Düzcespor'u yenerek adını Süper Lig'e yazdırdı. Bolu temsilcisi, 1994-1995, 2007-2008, 2008-2009, 2016-2017, 2017-2018 ve 2023-2024'te ise play-off'ta elendi.
Boluspor, play-off 1. turunda 15 Mayıs Perşembe günü İstanbulspor ile karşılaşacak.
Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, ligde normal sezonun zor geçtiğini belirterek, "Kolay değil, rakipler güçlü. Allah nasip etti, yönetimimiz döneminde ikinci kez play-off oynayacağız. Bu sene daha güçlü, daha istekli, daha arzuluyuz." dedi.
Süper Lig'e çok yakın olduklarını aktaran Abak, "Futbolcular, teknik heyet ve yönetim üzerine düşen her şeyi yaptı. Şimdi sıra Bolu şehrinde, siyasilerde, belediye başkanımızda, iş adamlarında. Bu saatten sonra hep beraber birlik olup bu takımı, Süper Lig'e çıkartabiliriz. Ancak bizim gücümüz belli. Yönetim ve ben, 3 yıldır elimizden ne geliyorsa fazlasını yaptık. Bu saatten sonra şehrin desteklerini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.
Fiziki altyapı yetersiz olan Bolu Atatürk Stadı'nın kapatıldığını aktaran Abak, "65 yıllık camianın stadyumu olmaz mı? Bu takım 15 Şubat'ta Amed maçından beri deplasmanda oynuyor. Yaklaşık 16-17 deplasman. Takım, gösterdiği performansı en üst seviyelere kadar getirdi. O kadar çok sıkıntıyla uğraştık ki şu anda kulübün hiçbir sıkıntısı yok. Tesisler Süper Lig ayarında, profesyonel kulübe yakışır düzeyde. Vergi borcumuz yok, kimseye borcumuz yok. Boluspor şu anda tertemiz." değerlendirmesinde bulundu.
11 yorum yapılmış
Allah razı olsun senden başkan katkılarından dolayı sizin ve yönetimin hakkı ödenmez
Başkan haklı. Bundan fazlası yapılamaz zaten. Bolu belediyesi ve iş adamları artık taşın altına elini koymalılar.
BOLUSPOR umuz çook yakişacak süper lige
Bolu spor kulübü nü inşallah süper ligde görmek istiyoruz Maddi manevi emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Takımımıza play ofda şimdiden başarılar diliyorum
Savaş Başkan kendisine düşeni fazlasıyla yaptı. Şimdi sıra taraftar ve Bolu halkı ile iş adamları ve siyasilerde.
Savaş Başkan kendisine düşeni fazlasıyla yaptı. Şimdi sıra taraftar ve Bolu halkı ile iş adamları ve siyasilerde.
Sayın Başkan ve yönetim, Allah sizlerden razı olsun. Sizler olmasaydınız bu gün bu kulüp Bursa veya Eskişehir’in durumumdan daha kötü olabilirdi. Sizler iki yıldır bu takıma Playoff oynatıyorsunuz, Rabbim gönlünüze göre versin inşaAllah. Bu takımın, bu şehrin en değerlisi olduğu hatırlanıp, tüm kesimler tarafından gerekli destekler artık verilmelidir.
Siyasi. Büyüklerimiz. Çok. Vaatler verdi Şimdi. Zamanı. Büyüklerimizden. Sadece BOLUSPORUMUZA. YAKIŞIR ..SİDATYUM .İHTİYAÇ VAR ŞİMDİDEN. ..TEŞEKKÜR EDERİM
Başkanım bravo helal olsun inşallah çıkartırsın mert adamsın
Ey bizim büyük görünüp küçük siyasetçilerimiz bu kadar mı vefakar bu kadar mı sefil olursunuz şu takıma biraz sahip çıkın ey bizim zenginlerimiz paranıza para sefanıza Sefa katıyorsunuz Allah aşkına şu takıma biraz sahip çıkın
BOLUSPORA DEGIL DE BOLUYA BAŞKAN OLACAK ADAMSIN