SAVAŞ ABAK İSTİFA MI EDECEK?

23/05/2023
23
MAY
2023

Boluspor'da geçtiğimiz sezon sonu göreve gelen ancak zar zor bir yılı tamamlayan Savaş Abak ve ekibi tam bir yılı geride bırakırken bilgilendirme toplantısı gerçekleştirecek.

Artan maliyetler, enflasyon, deprem, seçim-geçim derken kenara itilen Boluspor, ne siyasilerin ne de il büyüklerinin ve büyük dediğimiz firmaların kapısını dahi görmek istemediği bir duruma geldi. Başkan Savaş Abak ve ekibi “nasılsa cebinden veriyor” diyerek hiç ihtiyacın varmı diye bir kez sormadan sadece maçlara gelen etkili ve yetkililer Abak'ın çarşamba günü yapacağı açıklamayı merakla beklemeye başladılar. 

HERKES BU AÇIKLAMAYI BEKLİYOR

Sezon boyunca yalnız bırakılan Boluspor'un yapacağı bilgilendirme toplantısında başkan Savaş Abak'ın istifa edebileceği gündeme gelirken, herkes bu toplatıda yapılacak açıklamayı beklemeye başladı. 50 Milyon'un üstünde Boluspor'a cebinden para veren Boluspor'un yeni sezon için en az 60-70 milyon TL'ye ihtiyacı olduğu öğrenilirken, bu kara tabloda başkan Savaş Abak'ın yapacağı açıklama oldukça önemli olacak gibi görünüyor. 

2 yorum yapılmış

  • yuksel 23 Mayıs 2023 • 23:54

    zaten bu ülkede ve cluplerde yiyiciler olmasa hiç bir şey olmaz...

  • Saler 24 Mayıs 2023 • 14:06

    Boluspor'a yardım kampanyası başlatalim. Lutfen

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.